Bestelling en levering

WoodVille woning bestellen

Hoe bestellen?

Na goedkeuring van uw offerte bevestigen wij u deze als orderbevestiging.
Alle orders zijn formeel geaccepteerd van zodra de koper de orderbevestiging heeft ondertekend waarop onze productie kan starten.

Levering van een WoodVille woning

Leveringstermijn

Als referentie kan u een gemiddelde leveringstermijn in acht nemen van: 8-10 weken.
Dit hangt deels af van de grootte van je Wood-Panelhuis en van de aanpassingen die nodig zijn (ramen en deuren). De juiste leveringstermijn zal u bevestigd worden op offerte en bestelbon.
Voor de levering zal u gecontacteerd worden om de nodige voorzieningen te kunnen treffen.

Hoe wordt een wood-panel huis geleverd?

De geleverde set bevat de klaargemaakte muurelementen en andere materialen volgens de volledige beschrijving die u zal ontvangen van ons. Afhankelijk van uw modelkeuze, bevat deze de tekeningen en plannen, externe muurelementen, dakconstructie, dakbedekking, ramen, deuren, vloerconstructie, planfondconstructie, binnenwanden en terrasconstructies.

Transport

Prijzen voor leveringen van uw Wood-Panelhuis worden individueel bekeken. Deze prijsbepalingen gebeuren op basis van de te rijden afstand en hoeveel vrachtwagens voor het project nodig zijn (afhankelijk van de grootte van uw woning).
Bij het te kennen geven van het leveringsadres kunnen we u via offerte een juiste prijsberekening opmaken.
Het transport is tot aan de stoeprand of tot waar de vrachtwagen toegang krijgt, niet afgeladen, het afladen is voor zorg van de klant. Dit kan eventueel ook gebeuren door een montageteam, indien u opteert om met hun samen te werken.
De delivery set is verpakt op paletten