Installatie

Wat bevat uw Wood-panelhouse installatie set?

De geleverde set bevat de klaargemaakte muurelementen en andere materialen volgens de volledige beschrijving die u zal ontvangen van ons. Op basis van uw modelkeuze bevat deze set de tekeningen en plannen, externe muurelementen, dakconstructie, dakbedekking, ramen, deuren, vloerconstructie, plafondconstructie, binnenwanden en terrasconstructies.

Opbouw van een Wood-Panel woning

Na alle vergunningen, het perceel, de bouwvoorschriften en het ontvangen van de verschillende elementen van het huis, is het werk zeer snel afgerond. De bouw van een houten huis vanaf de fundering tot het stadium van voltooide montage met dakbedekking duurt 5-6 weken, afhankelijk van de grootte van de woning.We werken met onafhankelijke installateurs die met u de verschillende opties kunnen bekijken hoe u uw woning wenst op te bouwen en wie welke taken op zich neemt.

WoodVille design zal u in aanloop van uw offerte een richtprijs bezorgen die na onderzoek van uw bouwnoden zal bevestigd worden door de installateur.

Tip ! Het spreekt voor zich dat met een korte montagetijd u een grote besparing kan hebben op uw budget (minder huur- en hypotheeklast).