Kwaliteit

Solide kwaliteit

Bij de productie van de panelhuizen zijn up-to-date bouwnormen en voorschriften gevolgd. Het waarborgen van de kwaliteit is onmogelijk zonder een voorbeeldige productieproces. Diverse certificaten en goedkeuringen dienen als een kwaliteitsgarantie (zie certificaten).

Dit wordt bevestigd door een controlesysteem certificaat van 2003, uitgegeven door het internationale certificering bureau: Bureau Veritas Certification, waarin de organisatie en de werking van het systeem op grond van ISO 9001:2008 gekeurd zijn.
Het fabriek beschikt over een supply chain controle certificaat FSC® en een passieve woningen expert certificaat. Tevens zal Europese technische goedkeuring ETA-007 en de ETA-012 en een CE-certificaat bekomen worden.

In het geval van gecertificeerde systemen, voert de uitgever van het certificaat regelmatig en onafhankelijke audits, dit om vast te stellen dat de voorwaarden die nodig zijn voor de geldigheid van certificaten altijd wordt voldaan. We stellen het principe tot doel dat high-quality management dient als basis voor een hoogwaardig product of dienstverlening.

De levensduur van 50 jaar voor residentiële gebouwen vereist door de wetgeving van kracht is geen limiet – door het uitvoeren van het nodige onderhoud op onze woningen, zoals beschreven in onze voorwaarden, gaan onze huizen aanzienlijk langer mee.

Een huis geleverd door ons en onze partners is een betrouwbare en veilige investering in de toekomst!