Waarom Woodville Design?

" stand out from the pack "

Waarom wij?

We werken samen met een partner die eigen productiefaciliteiten heeft met een ver doorgedreven technologie en dit sinds 1992. Er zijn Wood-Panel huizen en log home producties gerealiseerd in verschillende landen zoals Noorwegen, Finland, Japan, Duitsland, Frankrijk, Azerbaijan, UK, etc,.. -, meer dan 35 landen in totaal. Er zijn producties van kleine wood panel huizen tot grote massieve gelamineerde blokhuizen – met zowel ronde als vierkante logs. In totaal zijn er meer dan 3.000 woonhuizen en meer dan 30.000 tuinhuizen geplaatst.

Deze ruime ervaring, verschaft over de afgelopen jaren, wordt toegepast in het ontwikkelingsproces van houtpanelen. Alles is opgezet met oog op een efficiëntere en kwaliteitsoplossingen voor zowel de kopers en bouwers van huizen. En dit conform de ecologische en markteconomische vereisten van vandaag.

  • De synergie tussen de ontwikkeling van een product en de productie-technologie zorgt voor de samenhang en de voortdurende gelijktijdigheid van het product. De ervaring verkregen gedurende tientallen jaren in de vervaardiging van houten huizen, alsook ontwikkeling en bouw van apparatuur hiervoor, heeft geresulteerd dat het bedrijf een reputatie heeft van een betrouwbare fabrikant in Europa en elders.
  • In een milieuvriendelijk productieproces laten we ons leiden door het principe van de economische efficiëntie. Een houten huis is een natuurlijke en gezonde plek om te wonen, dit in gedachte wordt het productieproces van uw woning gebouwd met een zo laag mogelijke footprint op het milieu.
  • Korte bouwperiode - na alle vergunningen, het perceel, de bouwvoorschriften en het ontvangen van de verschillende elementen van het huis, is het werk zeer snel afgerond. De bouw van een houten huis vanaf de fundering tot het stadium van voltooide montage met dakbedekking duurt 5-6 weken, afhankelijk van de grootte van de woning.
  • Individuele benadering bij de voorbereiding van ontwerpen op basis van wensen van de klant in overeenstemming met de bouwnormen. We kunnen grotere kamers ontwerpen en vervaardigen mooier stukken dan de meeste andere bedrijven, gezien we hiervoor zelf over de speciale technologie beschikken.
  • Door de dagelijkse samenwerking tussen verschillende professionele bedrijven en gebaseerd op brede bouwkundige mogelijkheden en technische oplossingen worden gedetailleerde projectenplannen opgesteld op basis van welke huizen met echte houten stukken worden gebouwd.
  • We hebben het gestelde doel bereikt als de klant tevreden is over zijn keuze om te investeren in een gezonde woning en hij voor ons kiest om een huis voor hem te bouwen.